körskola i Nacka

Bor du i Nacka och behöver leta körskola?

Bor du i Nacka och behöver leta körskola?

editorial

Nu ska det ske, du har bestämt dig, det är dags att ta körkort. Det är ett stort beslut, som du kommer att behöva engagera dig i under en bestämd tid. För vissa kan det gå ganska snabbt, andra behöver längre tid. Men du kan vara trygg med att du får den körkortsutbildning du behöver. På elitetrafikskola.se får du den hjälp och det stöd just du behöver på din väg till ett körkort.

Dags att anmäla sig, det är första steget mot ditt nya körkort. När du väl gjort det kan du välja paketlösningar eller boka lektioner efter hand. Oavsett vad du väljer kommer du att få all den hjälp du behöver för att klara körkortet. Du kan också boka de obligatoriska Riskettan och Risktvåan som är körning på halkbana. Alla utbildningar börjar med en testlektion, för att se vilken nivå i körning du befinner dig på. Det gäller såväl för moped som för personbil. 

 

körskola i Nacka

 

Digitalt utbildningskort som visar dina framsteg

Många väljer att kombinera körlektioner på körskola med övningskörning hemma, så kallad mängdträning. För att övningsköra med en elev ska den som är handledare ha genomgått en handledarutbildning tillsammans med eleven. Det digitala utbildningskortet är ett bra hjälpmedel för både eleven och handledaren, för att öva på rätt saker.

Lektionerna på körskolan är 55 minuter långa, vilket enligt vad man beräknar är den tid man orkar hålla sig fokuserad under en lektion. Längre fram kan man välja dubbellektioner. Lektionstider i Nacka finns måndag till torsdag från 8–19, 8–15 på fredagar, och de bilar du får köra från körskolan är Audi Q3 och VW Golf. Det är lättkörda bilar och finns både med manuell växellåda och som automatväxlade.

Välj ett paket som passar dig eller boka efterhand, använd mängdträning för att öva och lycka till med ditt körkort. Och se upp i trafiken!