Volvo penta action service

Frihet varvat med Volvo penta action service

Frihet varvat med Volvo penta action service

Det kan kännas som en helt annan värd: att befinna sig ute på sjön. Plötsligt är man fjärran alla de problem som på något sätt tycks vara fjättrade vid land. Härute på vattnet handlar det istället om här och nu – att hålla kursen och finna sin väg genom vattenlederna.

Friheten på vattnet

Även om det kan tyckas komplicerat finns det samtidigt en enkelhet i allt detta. Det är något med friheten ute på sjön som liksom skapar en trygghet och avskalad tillvaro som står i kontrast till livet på land. 
Man är fri.

Sedan är allt förstås inte så romantiskt som man gärna föreställer sig. När man behöver lämna in båten på Volvo penta action service så innebär det också att det går åt tid och pengar.
Dock är detta en del av spelreglerna, vilka också gäller på de flesta andra håll här i livet. Allting kostar. Ofta både tid och pengar.

Det är dock skönt att kunna lämna in sin båt hos proffsen på Björnhammarvarvet för en ordentligt genomgång. På så sätt kan man använda sin egen tid till annat – om så bara luta sig tillbaka i hammocken därhemma och njuta av en kopp kaffe.

För vi är annars väldigt förtjusta i att hålla oss själva upptagna. Som om att något skulle hinna ikapp oss om vi bara skulle stanna till och njuta av tillvaron.
Det är lite ironiskt att vi ibland känner att vi behöver stressa för att stressen inte ska hinna ikapp oss.

Ett tips är därför att ta lite extra tid i sommar till att bara vara. Gärna själv också och inte omgiven av folk, telefoner och annat.
För det är i stillheten, samma som finns ute på sjön, som vi får tillfälle att höra den där rösten som kallar på oss inombords. Den har ofta något klokt och viktigt att säga oss.