husvagnar

Husvagnar är som fritidsboenden

Husvagnar är som fritidsboenden

editorial

För den som hellre ser sig om i Sverige eller Europa än klipper gräs och krattar löv på ett sommartorp har husvagnen blivit ett populärt alternativ till fritidshus. Man väljer nya resmål efterhand som man har lust, och man har alla sina pinaler med sig. En husvagn är billigare än en husbil, och husvagnen kan stå på en ställplats medan man tar sig runt på resmålet i en lättparkerad personbil.

 

Begagnat är så gott som nytt

Om man vill kan man delbetala en husvagn och man kan också köpa begagnat. En husvagn har bra prestanda och det är ett trevligt sätt att kunna resa. Den begagnade husvagnen är genomgången och servad, så att det bara är att köra med den.

Det är många barnfamiljer som köper husvagn för att komma iväg någonstans tillsammans där alla har roligt. På campingplatser finns det goda chanser att träffa lekkamrater och det brukar finnas både kiosk, servering och lekplats som passar både stora och små. Då kan föräldrarna koppla av också.

 

 

Många modeller på internet

Gå in och titta på en hemsida hos ett företag som säljer husvagnar, så kommer du säkert att bli inspirerad. Dels är husvagnar snygga och komfortabla, men man kan också välja lite olika planlösning. Vissa har ett utrymme för barnkammare, medan andra har planlösning med långbäddar. Kabe och Adria är de absolut största märkena, och de har en gedigen historia av att bygga bra husvagnar.

I tider av pandemi är det många som föredrar husvagn när man ska distansera sig socialt. Det är lätt att rå sig själv i en husvagn och man slipper utgifter för hotell. Kanske har du redan en gammal husvagn men behöver byta upp dig. Det finns många nya, snygga husvagnar att välja på om du tittar på internet. Kanske gör du snart en investering i frihet och bekvämlighet.