bilsdelar

Köp lastbilsdelar billigare

Köp lastbilsdelar billigare

Betala inte för mycket för dina lastbilsdelar. Det finns företag som har det mesta i reservdelsväg, så innan du åker till en dyr märkesverkstad för att skaffa delar till din Scania eller Volvo, så leta runt lite på annat håll. Om det inte nödvändigtvis måste vara precis original, utan du tycker att det är helt okej att delen passar perfekt på din bil, ja då kan du tjäna många tusenlappar. Speciellt gäller det förstås om du har många lastbilar och du brukar fixa ganska mycket själv på dem.

 

Ny stänkskärm eller nya bromsar

Listan är lång på de lastbilsreservdelar man kan behöva. Speciellt när det gäller Scania och Volvo finns det många alternativ, men har du tur kan du hitta till exempel ett bromssystem till Mercedes eller Daf också, bara för att nämna något i högen. Men det gäller givetvis att du kontaktar ett företag som är mycket kunniga inom lastbilsbranschen och vet vad de pysslar med. Och att spara lite pengar på en sådan utgift som reparation av sin lastbil är väl inte fy skam. Visserligen är det inte originaldelar, men det är hög kvalitet och låga priser.

 

 

Det är de små detaljerna

När man ska ha en liten reservdel, kan man ibland häpna över hur dyrt det blir. En ynka liten sak kan kosta förbluffande mycket på en märkesverkstad. Därför är det bra att det finns företag som kan presentera ett fullgott alternativ. Om du till exempel vill ha tag på en backspegel till din lastbil, eller ett fotsteg, är det såklart fördelaktigt för dig att kunna få tag på den delen med full funktion, men till ett mycket lägre pris. Sådana erbjudanden vill man ju nappa på. Men du måste välja ett seriöst företag, som du kan lita på. Då kan du göra en riktigt god affär, när du ska reparera din lastbil.