flaksläde

Med flaksläde har man alltid smidig tillgång till det som är packat på flaket

Med flaksläde har man alltid smidig tillgång till det som är packat på flaket

Pickup är en bil som under många år varit synonymt med hantverkare av olika slag. Något som inte är speciellt konstigt eftersom dessa bilars flak erbjuder plats att förvara arbetsredskap och verktyg samt till att frakta relativt stora saker från en plats till en annan. 

Även för privatpersoner kan det finnas nytta av en pickup. De kan passa väldigt bra om man till exempel har köpt nya möbler eller andra stora saker, ska köra undan buskris eller dylikt från trädgårdsarbete eller om man som jägare behöver en praktisk bil att kunna ta hem fångst från en lyckad jakt.

Bilar som hela tiden utvecklas 

Förutom att det finns många fördelar med det stora flaket på pickuper så är det dessutom en bil som lätt tar sig fram i olika terränger. En pickup har inte direkt varit bilen på marknaden med högst komfort, detta har dock börjat ändras och tillverkare satsar mer och mer på exempelvis extra benutrymme samt bränslesnåla motorer. Något annat som också förbättrats är att det hela tiden kommer nya tillbehör som kan optimera flaket.

Förenkla användningen med rätt tillbehör

Till exempel så kan en flaksläde vara en riktigt bra investering om man smidigt vill komma åt allt man har packat på flaket. Bedslide tillverkar flakslädar som verkligen underlättar i och urlastning av varor från flaket på en pickup. Flaksläden kan låsas i olika lägen när den dras ut, den är lätt att montera och den passar till flera olika pickup modeller.

Celer har bra tillbehör till pickupen 

Med en Bedslide flaksläde behöver man inte krypa runt eller klättra på flaket för att komma åt de verktyg eller redskap man är i behov av. Man drar helt enkelt bara i handtaget och flaksläden rullar ut all last. Hos Celer hittar man flakslädarna Bedslide Classic 1000 och Bedslide 1500 Contractor som har lastkapacitet på 454 respektive 681 kilo.