motor - bilvård - bilrekond

Öka värdet på din bil med bilvård

Öka värdet på din bil med bilvård

Vilken bil vill du helst köpa? En bil som är så smutsig att du knappt kan se vilken färg den har och där insidan är full med skräp, damm som är centimetertjockt och säten som är fulla med hår? Eller en bil som är så ren att den ser ut som ny och luktar gott, fast den egentligen har ett antal år på nacken? Troligen hade du inte ens sett åt den smutsiga bilen, eller så hade du sett till att pruta många sköna tusenlappar för att ens ta i den.

Bilvård är alltså något som gör att värdet ökar på din bil. För det är inte enbart hur långt bilen har gått, vilket drivmedel bilen har eller hur gammal bilen är, som avgör vilket pris du som kund är beredd att betala. Och även om du som säljare tar bilen till en bilrekond, eller utför en ordentlig bilvård innan själva försäljningen, så kommer det synas om det är en bil som vårdats under hela bilägandet. Eller om det bara är en desperat sista åtgärd för att få bilen såld.

 

 

Ta hand om bilen så tar bilen hand om dig

Genom att sköta service, bilvård, bilrekond och att hålla koll på hur motor och övriga delar låter och beter sig, kan du få en bil som går som en klocka. En bil som kommer fungera under många år. Som håller under din skidresa och din sommarsemester. Och som skyddar dig om en olycka skulle råka vara framme. För om du skulle hamna i trubbel ute på vägarna vill du kunna lita på att din bil har de bästa förutsättningarna att lotsa hem dig tryggt och säkert igen.

Din bil kan vara din bästa vän, så se till att ta hand om den på rätt sätt. Då kommer ni få många härliga resor tillsammans.