husvagnar

Semester med husvagn

Semester med husvagn

Att åka på semester i husvagn är mysigt för både vuxna och barn. Över hela landet finns många campingplatser att välja på. Sverige har en varierad natur med hav, berg, skog och sjöar så det finns något för alla smaker. Husvagnar är den populäraste boendeformen på campingar runt om i Sverige. Det är inte så konstigt att det är populärt med husvagnar då det är en härlig frihetskänsla man får med ett boende på hjul. Det är bara att packa ihop sina saker och dra vidare mot nya äventyr när lusten faller på.

 

 

Skaffa husvagn

 

Om man är helt ny vad det gäller husvagnslivet så kan det vara en idé att prova på först hur det är. För det första så måste man kunna dra husvagnen och lära sig att backa med den. Man måste också känna sig säker på vägen när man kör husvagnen. Så ett tips kan vara att låna någons husvagn eller hyra husvagn på en firma. Detta ger dig en möjlighet att känna på hur det är att dra en husvagn, men även att se hur det är att sova i en husvagn, vilket kan vara bra innan man köper sin egen.

 

Tips till ditt nya husvagnsliv

 

För att trivas i den nya husvagnen så kan det vara väl värt att investera i lite ny inredning. Det kan räcka gott och väl med nya kuddar i soffan eller nya fräscha gardiner. Sedan är nästa grej packningen! Det gäller att packa smart och rätt. Om ni är en familj med flera barn så kan det bli trångt. Då finns det ett tips som underlättar. Låt alla få ett skåp och det är enbart den ytan som får användas till sin packning. Man måste vara en aning hård när det kommer till packningen om man är många så att man kan leva bekvämt utan väskor på golvet.