foliering

Skydda och dekorera med foliering

Skydda och dekorera med foliering

Finns det något värre än när ett stenskott uppenbarar sig någonstans på den nya bilen? Sedan försöker man putsa och polera för att få bort det. Men stenskott brukar oftast sitta där de sitter, och en omlackering är både dyr och besvärlig. För att slippa sådana här tråkigheter så kan man använda sig av så kallad foliering. Det innebär enkelt uttryckt att man täcker en yta med ett skyddande lager plast. Det är ett hållbart och enkelt sätt att skapa ett motståndskraftigt ytterskikt. Ett bra och billigt sätt att skydda sig från de där tråkiga stenskotten som man bara vet kommer att dyka upp.

 

Mer än bara skydd

Foliering är inte bara ett sätt att skydda lacken. Ytan som bildas behöver inte bara vara ett skydd. Den kan vara dekorativ också. För firmabilen är det ett perfekt sätt att få dit firmanamnet på ett snyggt och proffsigt sätt. Skyddet kommer med på köpet. Men foliering är naturligtvis inte bara för firmabilar. Det är egentligen bara din fantasi som sätter gränsen. Några snygga fartlinjer på bilen är inga problem. Eller varför inte eldsflammor på huven? Att helt byta färg på bilen är inte heller något problem. Det är fullt möjligt att helfoliera bilar av alla sorter. Det är heller inte bara bilar som kan folieras. Foliering fungerar bra för alla sorters fordon. Bil, buss, lastbil eller helikopter spelar ingen roll alls. Allt kan få en skyddande yta med foliering.

 

 

Vart kan man vända sig?

Det kanske låter lätt med foliering. Men det är inte riktigt något man själv gör hemma i garaget. Vill man ha ett bra och hållbart resultat får man vända sig till några som vet vad de sysslar med. För att få veta mer om foliering i Växjö så kan man surfa in på http://bestofwrapping.se/. Där finns allt man behöver veta och lite till.