motor - bilvård - bilrekond

Som ny igen

Som ny igen

En bilägare som lämnar in sin bil för motor-bilvård-bilrekond brukar göra det som en extra omsorg om sin bil. Det kan vara för att man vill ha en fin och ren bil men även för att allt inuti och utanpå bilen ska få en längre och bättre livslängd. Kanske ger man sig på att tvätta och dammsuga sin bil själv och investerar även i alla möjliga medel, men när bilen kommer ifrån en rekond så brukar många bilägare utbrista att deras bil ser ut som ny igen.  

 

Riktigt bra arbetsverktyg  

Det som skiljer ett bra resultat mot ett dåligt när det gäller motor-bilvård-bilrekond är precis som inom andra områden erfarenhet, kunskap, fallenhet och riktigt bra arbetsverktyg. Man kan vara en alldeles briljant bilvårdare, men om man inte har de rätta medlen och verktygen så kommer inte bilen uppnå det bästa möjliga resultatet.

Och det är oftast därför som man som bilägare aldrig uppnår samma resultat när man försöker sig på att laga eller rengöra sin bil. Där man själv använder sig av billiga märken och handkraft kan man inom bilvård använda företagens egna bra märken och maskiner som rengör och polerar.  

 

Vad som ingår

När man som kund anlitar någon för bilrekond så är det viktigt att man tar reda på vad som ingår hos det företaget. Ser man endast till priset så kan man råka välja något som inte alls innebär samma tjänst som den dyrare verkstaden kan erbjuda.

En rekond är inte som en bilservice där vissa satta punkter gäller var man än lämnar in bilen, utan det man får kan vara alltifrån enbart dammsugning och biltvätt till rengöring av alla invändiga och utvändiga delar med polering. Så det är inte enbart priset som skiljer, utan det blir en markant skillnad på hur bilen ser ut när man kommer för att hämta den efter behandlingen.