mitsubishi og ford

Ta din Ford till service i Stockholm

Ta din Ford till service i Stockholm

En gång om året eller vid ett visst miltal bör du ta din bil till service. Det är ett sätt att underhålla bilen så att den håller sig hel och fungerande. Men även ett sätt att kunna förhindra skador som annars kan uppstå när vissa delar slits. 

Service är något som har uppkommit när man sett att delar i bilar slits med en viss frekvens. Därför är det också lite olika service beroende på hur långt din bil har gått. En del punkter återkommer vid varje service medan en del andra kommer med längre tid och körsträckor emellan.

 

Auktoriserad verkstad för bilen

När du ska anlita en verkstad gällande din bils service så kan du välja vilken verkstad du vill. Men om du bor i Stockholm och har en nyare bil av exempelvis märket Ford, eller känner dig tryggare med någon som kan din Ford, så kan du anlita en auktoriserad Ford Service i Stockholm. 

På det sättet vet du att det är en verkstad som kan ditt bilmärke och som dessutom ofta har alla delar som behövs på hyllan. Du kan spara mycket tid och pengar på att välja https://www.vallentunamotor.se/ för din Ford service i stället för någon som måste beställa hem reservdelar. En åtgärd som ibland kan ta flera dagar.

 

Nära ditt hem

Det kan vara smidigt att välja en verkstad som finns nära ditt hem, eller ditt arbete. På det sättet kan du lätt lämna in bilen och även hämta den när den är klar. Väljer du någon som finns nära bussar, tunnelbana eller andra kommunikationer så kan du kanske klara dig utan bil under tiden som servicen pågår. Men om du behöver en bil så kan du fråga efter en lånebil eller hyrbil. Är din bil en tjänstebil så betalar oftast ditt företag den kostnaden för dig.