mitsubishi og ford

Två klassiska biltillverkare

Två klassiska biltillverkare

Det finns bilar och så finns det bilar. För många människor betyder bilen något alldeles extra och för en del av dessa människor är dessa bilar antingen en Mitsubishi eller Ford. Det är två klassiska biltillverkare med en stolt historia. Japanbaserade Mitsubishi har exempelvis rönt stora framgångar inom rally och kan stoltsera med ett antal VM-guldsrepresentanter som kört deras bilar, inte minst finländaren Tommi Mäkinen. Både Mitsubishi och Ford har genom åren blivit otroligt framgångsrika och populära som personbilar. Stora, rymliga och säkra bilar tilltalar ofta familjer och chansen är stor att man kan få se många av dessa bilar ute på vägarna inte minst under semestertiderna. 

Bilservicen ska vara nära och enkel 

När man har en bil som betyder så mycket för en som en Mitsubishi eller Ford ofta tenderar att göra, vill man naturligtvis ha så utsökt service för sin älsklingsbil som det överhuvudtaget är möjligt att få. Dessutom ska det vara nära och enkelt att nå den. Bor man till exempel i huvudstaden ska man bara kunna googla till exempel “Ford Service i Stockholm” och på direkten få upp tillgängliga verkstäder, återförsäljare eller reservdelslager som finns i närheten.

 

Provkör Mitsubishi eller Ford och tänk om 

Kör du Volvo, Saab, Mercedes, Audi eller något annat märke än Mitsubishi eller Ford kanske du tror att du har anledning till det, men då får du nog faktiskt tänka om. Det skadar faktiskt inte att kontakta en bilhandlare bara för att få provköra en bil av märket Mitsubishi eller Ford. Chansen är faktiskt stor att det kan revolutionera ditt övervägande kring bilval i framtiden – även om du inte ska köra Dakarrally utan bara skjutsa grannskapets ungar till fotbollsträningen. Du kan nog hitta någonting som passar dig ska du se, och då vet du dessutom att du har trygga verkstäder och återförsäljare i din närhet.